Få en specialdesignet træterrasse i bedste kvalitet

Udført i kompromisløst design og håndværk efter dine ønsker.

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores designere hjælper dig

Når du bestiller en specialdesignet Træterrasse hos Borg&Berg kan du være sikker på, at du får leveret et produkt, hvor der er kredset om alle detaljer. Kompromisløst træhåndværk i høj kvalitet er et af vores nøglebegreber, da det sikrer dig et produkt, som du er fuldt tilfreds med. Vores designere tegner en specialdesignet træterrasse på samme vis, da det hænger uløseligt sammen. Hvis du gerne vil vide mere, kan du bestille et uforpligtende møde med vores designer.

Unikke løsninger til din bolig – vi kommer og måler op

Når du bestiller en specialdesignet træterrasse hos os, skal du ikke bekymre dig om at videregive korrekte mål til os. Vi kommer nemlig og gør det for dig! Som en ekstra service kommer vi nemlig hjem til dig og foretager de mål, vi skal bruge for at lave din træterrasse. Når vi har foretaget alle opmålinger, tager vi hjem igen og laver en unik tegning af din nye og unikke specialdesignede træterrasse, som vi så sender til dig til godkendelse. Er du lidt usikker på, hvad der er den rette løsning, kan du i samarbejde med vores designer få flere tegninger tilsendt. Det gør vi hellere end gerne.

Vi tager desuden også gerne en snak med dig omkring materialevalg og andre ønsker, du måske har. Det gør vi, så vi er sikker på, at du får det, du går og drømmer om.

Forkæl dit hjem med en specialdesignet træterrasse i godt håndværk

En træterrasse er en udvendig udvidelse af dit hjem, og derfor skal det udføres med omhu og kompromisløse løsninger, så du ender med at være helt tilfreds. Der er nemlig ikke noget bedre end at forkæle sig selv og sit hjem med en opgradering – og derfor skal det være ordentligt udført!

Når du får lavet en specialdesignet træterrasse hos os, er du derfor sikret et produkt, som både passer til omgivelserne og som også er lavet i et udførligt håndværk.

Træterasse bygget i hyggelig gårdhave.

Specialdesignet træterrasse – få dine behov opfyldt

Når du får lavet din træterrasse, kommer du formentlig til at bruge den i store dele af foråret og sommeren. Det er derfor vigtigt, at den opfylder de behov, du har. Den bliver et sted, hvor du gerne skulle kunne slappe af og invitere dig selv og andre til hygge.

Det er netop det, du kan med en specialdesignet træterrasse, da du kan få den lavet præcis efter, hvilke behov du har – uanset om den skal opføres i forlængelse med huset eller være en uforstyrret krog bagerst i haven.

Skab en hyggekrog og et samlingspunkt med en specialdesignet træterrasse

 

Træterrasser skal være hyggelige og indbyde til samvær med venner, familie og andre nære relationer. Det kan vi nemt hjælpe dig med, da vores specialdesignede træterrasse kan designes præcis som du gerne vil have den – uanset funktion.

Så hvis du går og drømmer om at få en stor, lækker træterrasse, hvor der er plads til at være kreativ med indretningen eller en mindre specialdesignet træterrasse, hvor det intime er i fokus, kan vi hjælpe dig med det.

Du går sikkert og har en masse drømme om din kommende træterrasse, og det kan vi garantere dig, at vi får ført ud i livet. Vi og vores designere står nemlig klar til at levere den løsning, du går og drømmer om.

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud på en specialdesignet træterrasse

Er du overbevist om, at vi kan lave præcis den træterrasse, du går og drømmer om? Og vil du gerne høre mere om det? Så må du hellere end gerne kontakte vores søde og dygtige designere, som sidder klar til at høre mere om, hvilke ønsker du har til en specialdesignet terrasse.

Det gør du ved enten at ringe til os på 61 10 41 66 eller skrive en mail på info@remove-this.borgberg.remove-this.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.