Få indbygningsskabe i unikt design

Designet efter dine drømme og behov. Udført i håndværk med øje for detaljen. 

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores designere visualiserer dine drømme

Hos Borg&Berg går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller udførslen af håndværket. Vi er kompromisløse over hele linjen, da vi ved, det giver fuld tilfredsstillelse hos dig. Vi er velsignet med dygtige designere, som på bedste vis formår at visualisere de drømme og ønsker du har til indbygningsskabe. Ligesom håndværket går vores designere heller ikke på kompromis med designet og detaljerne omkring dine ønsker. Lyder det som noget for dig? Så bestil et uforpligtende møde med vores designer.

Unikke og moderne løsninger til din bolig – vi står for opmålingen

For at sikre os at alle mål er helt nøjagtige, kommer vi hjem til dig og foretager de nødvendige opmålinger.  Vi kommer også gerne hjem til dig og tager en snak om, hvilke materialer du gerne vil have dine indbygningsskabe fremstillet af. Når det er gjort, tager vi hjem og laver en unik tegning af dine nye indbygningsskabe sammen med vores designer, som du efterfølgende skal godkende.

Har du det bedst med at vælge imellem forskellige løsningsforslag, klarer vi også den sammen med vores dygtige designer. Vi strækker os langt i vores service, da vi gerne vil sikre os, at du bliver tilfreds med dit bestilte produkt

Forkæl dit hjem med unikt designede indbygningsskabe

Vi ved, hvor dejligt det er for dig at forkæle dit hjem med unikke og skræddersyede løsninger, der er nøje tilpasset boligens øvrige stil. Når du bestiller indbygningsskabe hos os, kan du være helt sikker på, at vi udfører det med tanke på dine drømme og behov krydret med solidt håndværk og æstetisk design.

Indbygningsskabe har stor betydning for rummet udtryk – derfor er det vigtigt, at der ikke er gået på kompromis nogen steder i processen. Det garanterer vi dig, når du bestiller løsninger hos os.

Indbygningsskab i klassisk indreby lejlighed

Indbygningsskabe – få en opbevaringsløsning der passer til dit hjem

Skabe og god opbevaringsplads er alfa og omega for, at boligen holder sig opryddet og i balance. De er med andre ord et nødvendigt onde for at holde din bolig pæn og nydelig. Det er derfor også relevant at have skabe, som skaber harmoni eller bidrager med ekstra kant til indretningen.

Det er her, vores unikt designede indbygningsskabe kommer ind i billedet – for udover at give dig den ønskede opbevaringsplads kan de også give dig den ekstra kant, du gerne vil tilføje til indretningen.

Indbygningsskabe – en skræddersyet og unik opbevaringsløsning

Skabe kan faktisk være pæne at se på – i hvert fald hvis du vælger en skræddersyet løsning hos os, hvor du får fremstillet indbygningsskabe lige efter dine drømme og behov. Vi udfører og designer unikke og moderne indbygningsskabe til brug i de rum, hvor du har brug for dem – uanset om det er i soveværelset, stuen eller køkkenet.

Du har måske brug for mere plads til garderobe, bøger, køkkenting eller noget helt fjerde? Uanset hvilket rum du skal bruge indbygningsskabe til fra os, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning – både af praktisk og designmæssig karakter.

Få et uforpligtende tilbud på indbygningsskabe i dag

Vil du gerne gå med en løsning fra os? Og vil du gerne høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at kontakte vores dygtige designere, der sidder klar til at guide dig og høre nærmere om dine ønsker.

Du kan ringe til os allerede i dag på 61 10 41 66, hvis du ønsker et tilbud med det samme. Du har også mulighed for at skrive til os på info@borgberg.dk – så modtager du et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.