Få restaureret dine møbler i professionelt håndværk

Kompromisløst dansk håndværk og design udført efter dine ønsker og krav. 

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores kreative designere hjælper dig

Møbler giver varme og sjæl til hjemmet, og derfor skal de også være udført i solidt og kompromisløst håndværk og design. Hos os er kvaliteten og detaljerne af højeste prioritet, og det er noget, vi garanterer, er i orden når du bestiller restaurering af dine møbler hos os. Med på holdet er også nogle dygtige og kreative designere, som er yderst detaljeorienterede. De lytter til dine ønsker, og formår på bedste vis at udforme et design, der stemmer overens med dine ønsker og krav til restaureringen. Hvis du gerne vil høre mere, kan du bestille et uforpligtende møde med vores designere. 

Æstetiske og unikke løsninger til din bolig – vi måler op

Når du bestiller en restaurering hos os, er hele processen professionel og kompromisløs. Derfor kommer vi også hjem til dig og foretager opmålinger, så vi kan levere et helt igennem professionelt produkt. Derudover tager vi også en snak med dig om eventuelle ønsker, du har restaureringen. 
Dernæst tager vi tilbage til vores designere, som sidder klar til at visualisere dine ønsker til en restaurering. Vil du gerne se forskellige bud på løsninger til din restaurering, er det noget, der kan klares i fællesskab med vores designer.

Forkæl dit hjem med en restaurering af dine møbler

Dit hjem skal være et sted, hvor du efter arbejde og andre gøremål kan slappe af og komme helt ned i tempo. For at kunne det, skal du føle dig helt tilpas og hjemme i din bolig – og den følelse opnår du ved at indrette boligen efter dine ønsker. 
Her har dine møbler stor betydning for, hvordan atmosfæren og udtrykket i dit hjem er. Vil du gerne føle dig helt hjemme og tilpas, kan det derfor godt betale sig at få restaureret de gamle eller slidte møbler – og det kan vi hjælpe dig med. 

Restaurering – bring sjælen tilbage i dine møbler

Vakkelvorne og slidte møbler er i længden ikke særlig spændende eller inspirerende at kigge på. Dog har netop disse gamle, antikke møbler en helt særlig autenticitet og sjæl – og den kan bringes tilbage med en professionel restaurering. 
Løsningen er nemlig ikke altid at smide møblet ud for at købe et nyt – for det giver ikke den samme stemning og atmosfære som de gamle møbler. En restaurering er derfor den rette løsning, og der er du havnet det rette sted. 
 

Restaurering – en æstetisk og unik løsning

Dine møbler skal for det første enten være pæne at se på eller behagelige at sidde i eller på, og så skal de bidrage til den indretning og stemning, som du ønsker, skal herske i dit hjem. Det ønske kan vi hjælpe med at opfylde, da vi har solid erfaring i at vække gamle og slidte møbler til live igen. 
Så uanset om du gerne vil have restaureret den særlige læderstol fra barndomshjemmet, have fjernet skjolder og gammelt skidt fra dit yndlingsbord eller noget helt tredje kan vi hjælpe dig med det. 
Vi er eksperter i at restaurere gamle og slidte møbler, som trænger til en kærlig hånd. Har du derfor et møbel, som trænger til nyt liv, men som du ikke vil smide ud, står vi klar. 
 

Få et tilbud på restaurering i dag

Har du et møbel, som vi skal tage kærlig hånd om? Og vil du gerne høre nærmere om, hvordan vi gør det? 
Så kan du ringe til os og vores dygtige designere på 61 10 41 66. De sidder klar til at hjælpe dig, og glæder sig til at høre nærmere om dit restaureringsprojekt. 
Du kan også skrive en mail til os på info@remove-this.borgberg.remove-this.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. 
 

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.