Få radiatorskjulere i moderne design

Designet efter dine ønsker og behov. Dansk håndværk i unikt design.

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores designere er til rådighed

Hos Borg & Berg får du dansk håndværk i bedste kvalitet. Vi går højt op i at levere det bedste af det bedste til din fulde tilfredsstillelse. Vi er meget detaljeorienterede, og det samme er vores dygtige designere, som hjælper dig med at få tegnet de radiatorskjulere, du går og drømmer om. De bliver naturligvis designet, så de opfylder de behov til design og funktionalitet, som du ønsker. Vil du gerne se, hvilke muligheder du har? Så bestil et uforpligtende møde med vores designer.

Unikke løsninger til din bolig – vi klarer opmålingen

Det er nemt at bestille unikke og moderne radiatorskjulere hos os – for vi kommer hjem til dig og måler de steder, hvor du gerne vil have dem op. Når vi har gjort det, laver vi en unik tegning af dine nye radiatorskjulere, som vi får godkendt i fællesskab med dig. Har du brug for flere forskellige forslag at vælge imellem, kan det gøres i samarbejde med vores designer, som gerne udarbejder forskellige bud på løsninger til dine radiatorskjulere. Vi kommer også gerne hjem til dig for at tage en snak om valg af materiale og eventuelle specifikke ønsker. Alle muligheder er åbne.

Forkæl dit hjem med unikke radiatorskjulere

Der er ikke noget bedre end at optimere og forkæle sit hjem med unikke og skræddersyede løsninger i materialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Når du bestiller radiatorskjulere hos os, er det udført med særlig omtanke på håndværk og design, der signalerer eksklusivitet og kvalitet.

Moderne radiatorskjulere fra os giver din bolig et helt nyt udtryk, som du kan gå og nyde hver dag. Det er det mål, vi har for øje, når vi udfører løsninger til dig.

Radiatorskjulere – Gem radiatorerne væk med unikt design

Radiatoren er for de fleste af os en uundværlig del af vores bolig, som vi er nødt til at have. Desværre er de som oftest ikke særlig pæne at kigge på – og de bidrager derfor ikke synderligt til boligens øvrige indretning. Det er her, radiatorskjulere kommer ind i billedet: for de kan på en pæn og unik måde gemme radiatoren væk og bidrager på samme tid til boligens indretning med et skræddersyet design.

 

Skab rene linjer og en stilren indretning med radiatorskjulere
Radiatorer har aldrig været pæne at se på og ej heller praktiske – men det gøres der bod på med vores radiatorskjulere i skandinavisk design. For dækker du den til med en af vores specialdesignede radiatorskjulere, har du, afhængig af placeringen, en flot og pæn hylde, som du kan integrere som en naturlig del af boligens indretning.

Måske du kan bruge den til et stilleben, du længe gerne har villet have plads til, men som ikke har kunne lade sig gøre? Måske du af æstetiske årsager bare gerne vil have den gemt væk bag et flot og lækkert design?
Der kan være mange drømme tilknyttet til dit ønske om at få en radiatorskjuler. Uanset hvad dine ønsker eller drømme er med radiatorskjulere, kan vi med garanti hjælpe dig med at opfylde det.

Kontakt os for et tilbud på skræddersyede radiatorskjulere allerede i dag

Lyder vores løsning på radiatorskjulere som noget for dig og din bolig? Og kunne du tænke dig at vide mere?
Så udfyld formularen herunder. Vi og vores dygtige designere sidder klar til at høre om dine ønsker.
Vil du gerne vide mere, har du nogle spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på
tlf.: 60 10 41 66 eller via
info@borgberg.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.