VI udfører øvrige projekter i højeste kvalitet

Skandinavisk og kompromisløst design og håndværk  

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores designere har øje for detaljen

Hos Borg&Berg tager vi os af alt, der har med møbelsnedkerikunst at gøre. Det gælder alt lige fra indbyggede skabe og reoler til restaurering og øvrige projekter. Fælles for dem alle er, at de bliver udført i kompromisløst design og håndværk med øje for detaljen – det er det, vi er gode til. Når du skal have os til at udføre et projekt, kan du derfor være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvaliteten eller udførslen af dit projekt. Det samme gælder for vores dygtige og kompetente designere, som alle går højt op i den mindste detalje. Vil du gerne høre nærmere, er du velkommen til at bestille et uforpligtende møde med vores designer. 

Æstetiske løsninger til din bolig – vi kommer og måler op

Det er nemt at få os til at tage sig af en eller flere af dine øvrige projekter, da vi sørger for alt, der har med opmålingen af dit projekt at gøre. Dermed skal du ikke tænke på, om du har taget de korrekte mål, for det tager vi os nemlig af. Det gør vi, fordi vi godt ved, det kan være svært – og det er der ingen grund til, at du skal bekymre dig om. 
Når vi er hjemme hos dig, tager vi også gerne en snak med dig om materialevalg og specifikke ønsker. Det er en del af vores sublime service. 
Efterfølgende tager vi hjem til værkstedet igen og får vores designer til at udarbejde en tegning over dit projekt. Det godkendes naturligvis i samarbejde med dig, og vil du gerne have et forslag yderligere at vælge ud fra, er det noget, der kan gøres sammen med vores designer.  

Forkæl dit hjem med øvrige projekter i solidt håndværk

At forkæle dit hjem er at forkæle dig selv, da du gør dine omgivelser mere tilpasse og behagelige at opholde sig i. Når nu du alligevel skal forkæle dig selv og dit hjem med at få lavet nogle af dine øvrige projekter, kan du lige så godt få det lavet i kvalitet, der holder. Det får du nemlig hos os. 
Vi udfører alle øvrige projekter i samme høje kvalitet og standard – uanset hvad det drejer sig om. Høj kvalitet og eksklusivt design er vores varemærke og er samtidig en garanti, vi stiller dig. 

Øvrige projekter - opgrader din bolig med møbelsnedkerikunst

Din bolig er din faste base og der, hvor du tilbringer tid, når du skal slappe af, komme ned i tempo og være sammen med familien. Din base skal være et dejligt og skønt sted at opholde sig og her spiller møbler en stor rolle. 
Har du derfor nogle møbler og andre øvrige projekter, som du gerne vil have dygtige møbelsnedkere til at kigge på, står vi til rådighed. Vi ved, hvor vigtige møbler er for hjemmets atmosfære, og det har vi med i tankerne, når vi udfører projekter for dig.  
 

Øvrige projekter – få skabt dit drømmehjem

Du tænker måske ikke over det til daglig, men møbler er en stor del af vores dagligdag, og de bidrager om noget til boligens udtryk og atmosfære. Hvis du går op i at have en bolig, som du kan nyde hver dag, skal møblerne og andre øvrige projekter selvfølgelig også være i orden. 
Måske du gerne vil have lavet et plankebord, der matcher dit fine sildebensparket? Måske du gerne vil have lavet en flot og æstetisk indbygget reol til din store dagligstue? Eller noget helt tredje? 
Der kan være mange drømme tilknyttet din bolig. Uanset hvilke drømme eller ønsker du har, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få det opfyldt. 
 

Få et skræddersyet tilbud på dine øvrige projekter i dag

Lyder møbelsnedkerikunst i æstetisk design og høj kvalitet som noget for dig? Og vil du gerne høre mere? Så sidder vi og vores dygtige designer klar til at høre om dit projekt. 
Du kan ringe til os på 41 18 23 44 eller skrive til os på lauge@borgberg.dk. Så udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig. 
 

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.