Få lavet køkkenprojekter i høj dansk kvalitet

Bygget og designet efter dine ønsker. Håndværk du kan nyde hver dag.

Pryd dit hjem med møbelsnedkerikunst – vores designere hjælper og rådgiver

Hos Borg&Berg arbejder vi efter nøglebegreberne kompromisløst håndværk og æstetisk design. Vi går meget højt op i detaljen på både håndværks- og designdelen, hvilket garanterer dig et produkt, som er udført lige efter dine ønsker og krav. Vi har dygtige og yderst kompetente designere tilknyttet vores virksomhed, som er dygtige til at få dine drømme ned på papir – uanset hvilke køkkenprojekter, du gerne vil have lavet. Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at bestille et uforpligtende møde med vores designer. 

Køkkener - totalløsning

Køkkkenbordplade & Fronter

Unikke og æstetiske løsninger til din bolig – vi sørger for at måle op

Vi elsker at give god service – og en del af vores service er, at vi kommer hjem til dig og foretager de nødvendige mål til dit kommende køkkenprojekt. Det gør vi, så du ikke skal bruge tid på at gøre det, og så sikrer vi os samtidig, at målene bliver foretaget korrekt, så vi hurtigt og nemt kan gå i gang med dit køkkenprojekt. Vi tager også gerne en snak med dig om materialevalg og specifikke ønsker.

Når vi har foretaget mål og taget en snak med dig om materialevalg og andre ønsker, tager vi hjem til vores designer, som udarbejder en unik tegning af dine køkkenprojekter. Tegningen bliver godkendt i fællesskab med dig, og vil du gerne se et eller flere bud mere på din ønskede løsning, er vores designer klar til at hjælpe.

Forkæl dit hjem med køkkenprojekter i æstetisk design

Det er skønt at opgradere boligen og køkkenet med nye løsninger og materialer. Køkkenet er et af de rum, du befinder dig allermest i, så derfor er det et naturligt og oplagt valg at opgradere dit køkken. Når du bestiller køkkenprojekter hos os, kan du være helt sikker på, at det bliver udført med tanke på dine drømme og krav.

Køkkenet har stor betydning for resten af hjemmet, og derfor er det vigtigt, at der ikke bliver gået på kompromis hverken på design eller håndværk – og det kan vi garantere.

Køkkenprojekter – få det køkken du drømmer om

Et lækkert og flot køkken drømmer de fleste af os om – og du er med garanti også en af dem. Det kan vi godt forstå. Mange af os bruger køkkenet til kvalitetstid med familien og til nye og spændende smagsoplevelser. Derfor skal omgivelserne også være helt i top og være med til at skabe hygge og god stemning.

Det er her, vi kommer ind i billedet. For vi kan designe og udføre de drømme, som du har om dit kommende køkken. Vi er dygtige til at udføre køkkenprojekter, der stemmer overens med de krav til funktion og udseende, som du går og har.

Få et unikt hjerterum med køkkenprojekter i kvalitet

Et køkken skal ikke bare være funktionelt; det skal også indbyde til hygge og fælles aktiviteter samtidig med, at det bidrager æstetisk til resten af boligen. Sådan et køkken kan du få hos os, da vi er eksperter i at udføre netop den slags køkkenprojekter.

Du vil måske gerne have nye låger i lækkert design? Eller have integreret et indbygget reolsystem? Eller noget helt tredje som får dit køkken til at shine? Uanset hvilket køkkenprojekt du gerne vil have udført, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får leveret den bedste løsning af både håndværks- og designmæssig karakter.

Ring eller skriv til os for tilbud på køkkenprojekter

Vil du gerne have det køkken, du går og drømmer om? Og vil du gerne høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dit ønske? Vores dygtige designere sidder klar til at hjælpe og guide dig.

Du får fat i os ved at ringe på 61 10 41 66 eller ved at skrive til os på info@borgberg.dk. Så udformer vi et skræddersyet tilbud til dig på dit kommende køkkenprojekt.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.