Få specialdesignede bademøbler i eksklusiv kvalitet

Designet efter dine ønsker og udført i kompromisløst håndværk.

Pryd dit badeværelse med møbelsnedkerikunst – vores designere står til rådighed

Hos Borg & Berg kan vi garantere dig, at du får dansk håndværk, hvor der er kredset om detaljen og udførslen af produktet. Vores kerneværdi er at levere produkter til din fulde tilfredsstillelse. Både vi og vores dygtige designere er yderst detaljeorienterede, når vi tegner og udfører dine specialdesignede bademøbler.  Du kan derfor være sikker på, at produktet lever op til både design og den ønskede funktionalitet. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at bestille et uforpligtende møde med vores designer.

Moderne løsninger til dit badeværelse – om det er skabe, hylder eller bænke, så fremstiller vi efter dit ønske.

Det er nemt og ligetil at bestille moderne specialdesignede bademøbler hos os, da vi som en ekstra service tilbyder at komme hjem til dig for at få og foretage de nødvendige mål til din bestilling. Når det er gjort, laver vi en unik tegning til dig, som du selvfølgelig skal være med til at godkende, inden vi går videre i processen.

Foretrækker du at have forskellige tegninger at vælge imellem, kan det sagtens lade sig gøre, da du kan gøre det i samarbejde med vores designer. Oveni det tager vi også gerne en snak med dig om, hvilke materialer dørene skal fremstilles af samt andre specifikke ønsker, du end må have.

Forkæl dit hjem med specialdesignede badeværelsesmøbler i kompromisløst design

Uanset om du bestiller specialdesignede skabe, en taburet til hjørnet eller hylder knager til hændklæderne, er der ikke noget bedre end at forkæle sig selv med unikke løsninger, der optimerer og forkæler de omgivelser, du er i til daglig. Når du bestiller hos os, udfører vi dem med et særligt fokus på arkitekturen i de rum, de skal være i, så der skabes en sammenhæng mellem møblerne og de øvrige elementer i badeværelset.

Specialfremstillet skabselement til badeværelse.

Badeværelsemøbler – Lad dem gå i ét med rummet.

Om vi vil det eller ej, så er badeværelset en fast del af vores hverdag, og i vores bolig er det ganske uundværlige.

Hvad man dog nemt kan overse er, at badeværeset kan gøres smart og blive en del af boligens indretning – og det er her, specialdesignede bademøbler kommer ind i billedet. For de kan på en elegant måde bidrage en del til boligens øvrige indretning og kan tilpasses til den eksisterende indretning. 

Skab en unik indretningsstil med  badeværelsesmøbler

Badeværelser kan have tendens til at være kedelige at se på. Det kan der dog nemt gøres noget ved med vores specialdesignede bademøbler, som nemt kan tilpasses en lys, minimalistisk og skandinavisk indretning, som langt de fleste af os har.

Hvis du går og drømmer om at få integreret dit badeværelseindretningen til resten af hjemmet, bør du tænke på dem som et møbel, der kan skille sig ud og skabe opmærksomhed i stedet for at være et praktisk element.

Uanset hvordan du tænker, du gerne vil have møbler, skabe, bænke, hylder, knager,  kan vi og vores designere med garanti hjælpe dig med at opfylde det. Vi er her for at opfylde dine drømme.

Få et tilbud på badeværelsesmøbler i dag

Er du overbevist om, at vi kan opfylde dine drømme? Og kunne du tænke dig at høre nærmere? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente designere, som sidder klar til at høre om dine drømme og ønsker.

Du kan kontakte os på 61 10 41 66 eller via mail på info@borgberg.dk. Så hjælper vi dig med at bringe dine ønsker og drømme til live

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Møde aftales

Vi aftaler en dato hvor vi mødes og måler op

3

Tilbud

Du modtager tilbud og tegning

Vedhæft evt. relevante billede(r) (".jpg, .png, .pdf")

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af din foresprøgsel er nu i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.